Linda Sundblad – q.bar Live

Linda Sundblad är en artist, sångerska och låtskrivare boende i Stockholm, med rötterna i Västergötland. Som soloartist släppte Linda 2012 den svenskspråkiga EPn Öppna ditt hjärta så ska du få. Singlarna hette Hur kan jag sakna nåt jag aldrig haft och Det e som det e.

Under 2011 släpptes låtarna Intim och Trasig och samma år var Linda med i Melodifestivalen som artist med låten Lucky You. Året efter var Linda med som kompositör till låten Goosebumps som Hanna Lindblad sjöng. Andra soloalbumet Manifest släpptes 2010 och innehöll bland annat Let’s Dance, som användes som vinjettlåt till tv-programmet Let’s Dance.

Första soloalbumet kom 2006 och hette Oh My God. Låten Oh Father blev den andra mest spelade låten det året och singeln Lose You släpptes med strålande recensioner. Skivan var första soloalbumet efter nio år tillsammans med prisbelönade bandet Lambretta, som bland annat hade hyllade hitsen Bimbo och Creep, skrivna i samarbete med Max Martin.

MER INFO
TAGGAR
KATEGORIER
UPPDATERA INFORMATIONEN

Har du mer information som borde finnas med här, eller ser du något som inte stämmer? Skriv till tomas@isundsvall.se. Tack!

Om evenemanget:

DATUM
  • 2017-10-21 klockan 21.30

Plats: Aveny

q.bar

Våra krogar är Melody Lounge, Rockbaren och q.bar, alla tre i entréplanet, och Aveny Upstairs (övervåningen). Läs mer »
Esplanaden 29

Håll dig uppdaterad!

Välj vad just du vill få tips om

Du kan välja vilka evenemangskategorier du vill visa på startsidan på iSundsvall, genom att skapa ett konto på sajten. Då får du också nyheter via e-post då och då, så att du inte missar något viktigt evenemang. Vi skickar inte e-post i onödan, och du kan förstås avsluta utskicken enkelt om du skulle ångra dig. Men det gör du nog inte.

Skapa ett konto gratis

Följ oss i sociala medier

Vissa utvalda evenemang lägger vi också upp på Facebook och Instagram. Följ oss för att hålla koll på vad som händer!

iSundsvall på Facebook

iSundsvall på Instagram