Sundsvall Bjuder 2017: The Boppers

40-års jubilerande The Boppers blir först ut i sommar. De gästar Sundsvall Bjuder, tisdag den 4:e juli. The Boppers kommer under sommaren att släppa ett nytt album med klassiker i ny tappning. Kvällen den 4:e juli startar med vår tradition att bjuda in Street Rulers att inta Storgatan med sina medlemmars bilar som ställer upp längs hela Storgatan.

Den 4, 11, 18 och 25 juli är det fest i Sundsvall. Sundsvall bjuder återkommer under fyra tisdagar i sommar. Sundsvall Bjuder har blivit en tradition för många Sundsvallsbor men även för ett större antal tillresta för varje år!

MER INFO
TAGGAR
KATEGORIER
UPPDATERA INFORMATIONEN

Har du mer information som borde finnas med här, eller ser du något som inte stämmer? Skriv till tomas@isundsvall.se. Tack!

Om evenemanget:

DATUM
  • 2017-07-04

Plats: Stora torget

Stora torget

Håll dig uppdaterad!

Välj vad just du vill få tips om

Du kan välja vilka evenemangskategorier du vill visa på startsidan på iSundsvall, genom att skapa ett konto på sajten. Då får du också nyheter via e-post då och då, så att du inte missar något viktigt evenemang. Vi skickar inte e-post i onödan, och du kan förstås avsluta utskicken enkelt om du skulle ångra dig. Men det gör du nog inte.

Skapa ett konto gratis

Följ oss i sociala medier

Vissa utvalda evenemang lägger vi också upp på Facebook och Instagram. Följ oss för att hålla koll på vad som händer!

iSundsvall på Facebook

iSundsvall på Instagram